Hvis du er trenger råd og veiledning når det gjelder publisering av bøker (kokebøker, kalendere, poesi, reisedagøker, fotoalbum) i elektronisk eller tradisjonell form (vanlig utgivelse eller print on demand) så er vi klare til å hjelpe deg å gjøre boken så attraktiv, profesjonell, spennende, interessant og feilfri som du kan ønske deg.
Om du er interessert i logo, varemerkebygging, invitasjoner eller kunngjøringer for spesielle anledninger så gjør vi det også. Fra bryllupsinvitasjoner til firmalogoer, visittkort, brosjyrer, flyere og utsendelser; vi er klare til å gjøre dine idéer til den grafiske løsningen du ønsker og trenger.
Mens noen framsynte forelesere alltid har brukt nettet som støtte for klasseromsundervisningen har interessen for nettbasert læring økt dramatisk de siste årene. Vi tilbyr skreddersydde læringsmoduler som støtter de fleste pensum på nesten alle nivåer. I tillegg vil vår erfaring med pedagogikk, læringseffektivisering og design av aktive læringsprosesser hjelpe deg å gjøre pensum til en kraftfull opplevelse som engasjerer og utfordrer deltakerne.
Trenger du en webløsning som er tilpasset deg og dine behov, i stedet for en masseprodusert hyllevare, så har vi akkurat det du trenger. Vi har spesialisert oss på skreddersydd webdesign som fokuserer på den enkeltes ønsker og behov. Dine sider vil være 100% unike; vi lager selv alle grafiske og designmessige elementer. Enten du er på utkikk etter det aktive og morsomme eller det nøkterne og elegante, eller noe helt annet, så er vi her for deg.